Fisksoppa med vin och saffran
Åke och Tanterna
Åke och Tanterna
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 - 10 personer)
  • 400 gr torsk
  • 1 kg lax
  • 2 msk smör
  • 1 gul lök
  • 1 purjolök 2 st morötter
  • 1 stor vitlöksklyfta
  • 3 msk tomatpuré
  • 1-2 fiskbuljongtärningar 3-4 dl vatten
  • 3-4 dl torrt vitt vin (välj ett gott och lite kraftigare i smaken)
  • 2 tsk timjan (torkad)
  • 2 tsk basilika (torkad)
  • Salt efter smak
  • 2 pkt saffran
  • 5 dl grädde
  • 2 dl crème fraiche

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.