Mixa svamp och lök i matberedare. Skala ev osten, mixa den slät med smöret i matberedare. Koka den så gott som mjuk i buljongen, ta upp med hålslev och lägg i en bunke
ex. Skölj av kycklingen (både in- och utsida) och klappa torr med hushållspapper. Fast det blir ju ändå lite ljusare för varje dag så jag tar och fokuserar på det istället - och att febern har gått ner och jag är så mycket piggare
Det är värt den extra tiden. Jag tog inget salt, buljongen ochfläsket ger soppan tillräcklig sälta. Fräs i smöret tillsammans med det röktafläsket, som också skurits i små tärningar
VarmröktFläsk från Karelius i Lima. Servera med korv, fläsk, persilja och tomat. Stugsemester i Dalarna Nu är jag hemma igen, efter en lugn vecka med riktig vildmarkssemester
Dela på ostronskivlingen så att svamparna blir ensamma och stek på medelvärme i smör. Om färskpotatisen är stor, dela i kvartar och blanda tillsammans med gulbetorna
Strimla fläsket i bitar och stek på hög värme så de blir knapriga. Fick tag i en bit superfin torskrygg och tänkte att jag skulle prova en kombo som jag ätit på restaurang men aldrig hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.