En kopp te vars ska visippa på för att sen lägga hövvena på kuddarna itid denna kvällen, den där skönhetssömnen har fått stå åt sidanlite väl många nätter nu känns det som
Strimla en kycklingfilé och lägg ner i vattnet. ½ kycklingbuljong. Koka upp 6 dl vatten med lite Vegete eller halv kycklingbuljong. Koka i 3 minuter. Ansa och tärna fint 2 stjälkar selleri och 1 röd paprika och blanda isoppan. Tillsätt en burk kokosmjölk (165g), 100g skivadechampinjoner, 2 tsk röd currypasta och lime saft av en lime. Koka upp och låt sjuda 3-4 minuter. 1 kycklingfilé. 2 selleri stjälkar. 1 röd paprika. 100 g champinjoner. 1 lime
¾ dl sweet chili-sås. ¾ dl hackad basilika. Ingredienser 1 stor hackad gul lök. 1 msk Ridderheims Pomamore (tomater med basilika och parmesan) per person
Slå upp soppani skålat och lägg i en klick creme fraich och toppa med bacon. Slå sedan i grädde, sambal olek (efter hur starkt man vill ha det) krossade tomater, socker och svart peppar
Slutresultatet av minpåtvingadeimprovisation blev denna hetasoppa. Hetta upp oljan i en gryta. Den här soppan kom faktiskttill av en slump under den sista veckan innan flytten
Gott va det och litehettande. Imorse skulle jag göra en grön och nyttigdrink som ficklite fart på kroppen, tänkte först göra en vanlig kall, men va så himla sugen på en värmande soppa så det fick det blitill frukost
Enkel, mättande rykande varm och het åt vi den som förrätt i helgen efter en kall dag ute. Tack Amy för tipset om denna pumpa som var fantastiskt god att göra soppa av
Portioner. salt och pepparZeta ParmigianoReggianoGör så här. Börja med att steka färsen i smör eller rapsolja så den får en fin brun färg krydda även med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.