Häll upp smeten i en smord brödform och grädda i ca 30 minuter i mitten av ugnen, i ca 200 grader. (om du tycker att bröder blir för mörkt kan du lägga över lite aluminiumfolie de sista 5-10 minuterna)
Nyttiga och goda frallor med mörkt lantbrödsmjöl och rågflingor på toppen. Arbeta in lantbrödsmjölet. _________________________________________________________________________________Alla mina brödrecept hittar du HÄR >> Nyttiga och goda frallor med mörkt lantbrödsmjöl och rågflingor på toppen
(ca 6-7 bröd). Rör ihop allt och klicka ut till 6-7 st ”bröd”. ca 6-7 bröd. 6-7 st ”bröd”. Ett supergott alternativ till en kolhydratfattig kost eller bara för att det är gott
Det här brödet har jag bakat två gånger de senastetvå veckorna och det är så gott. Vill man inte ha hela frön i brödet går det säkert bra att finhacka pumpafrön och solrosfrön
Smöra två brödformar (inget ströbröd behövs). Brödet ska vara lite kladdigt men inte degigt. Blanda ihop alla torra ingredienser (fast bara 4 dl av vetemjölet) i en bunke