. Projektet för dagen är en pulled pork med min hemgjorda kryddblandning. Började med att ta ut fläsk karré och låta den vila en timma i rumsremperatur
Lägg lergrytan i blöt minst 15 minuter. Blanda mjöl, pepparmix och curry i en plastpåse. Skär levern i ca 3 centimeters kuber och lägg i mjölblandningen
Stek är torrt och segt säger maken, eller sa innan han smakade stek i lergryta. Den tillagas långsamt på 100 grader och det tar ca 3-4 timmar men det är väl värt att vänta på
Husmanskost är så himla gott. Finns nästan ingenting som jag tycker mindre om när det kommer till det. Är bra och riktig mat som mättar länge och som är roligt att göra
Blötlägg lergrytan i 15 minuter (10 timmar om det är första gången du använder den). Gnid in köttet ned kryddorna och lägg sedan ner den i den blötlagda lergrytan
Ja, nu provade vi också Pulled pork. Tiden har avskräckt. Laga mat i 6 timmar. Fast nu "lagar man ju inte mat" utan ugnen sköter ju detta, men man bör ju hålla sig hemma/i närheten