Oh, jag säger bara. Såååååååååååååå gott. ) Min nya favvokyckling. Krispig bacon med lent kycklingkött fylld med pikant och färgglad röra gjord på parmesan, färsk basilika och vitlök
Har en skön ledig (. ) vecka hemma i Edsbyn så igår bjöd vi hem farmor och Torgny på mat. Jag stod för matlagningen och provade som vanligt något nytt i form av en kycklinggryta till varmrätt och en rabarber- och jordgubbspaj till efterrätt
Brorsan vet hur man ska göra minsann för att slippa laga middagsmaten själv. Fick ett mess i måndags. "Ta med maten du har tänkt laga ikväll och kom över och laga den här
Tid ca 35 min / 2 pers. / Ugn 225 graderIngredienser. 1 fryst torskfilépaket (upptinat)3 dl matlagningsgrädde3 dl fiskbuljong1 knippe persiljaPressad citronsaft ur 3/4 citron2 msk smörsalt o peppar ev
Skär fickor i kycklingfiléerna som du fyller med några blad spenat och ca 2 tsk av vitlöksosten. Bind ihop filéerna med tandpetare eller silikon-steksnören och stek dem runt om i ca 10 min