Kladdkaka med mariannefluff
Veronicas Bakblogg
Veronicas Bakblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Mariannefluff
  • 2 dl grädde
  • 12 st mariannegodisar
  • Krossa godisarna i en mortel.
  • Värm grädden och rör i chokladen så den smälter.
  • OBS: Grädden får absolut INTE koka för då går det inte att vispa upp den sen.
  • Sen sätter du in marianne grädden i kylskåpet.
  • När blandningen har blivit kall är det bara att vispa upp.
  • Låt helst grädden stå i kylskåpet under natten eller i minst 5 timmar
  • 2 ägg 3 dl strösocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 4 msk kakao
  • 1,5 dl vetemjöl
  • 100 gram smält smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.