Skär kycklingfilén i centimeterstora bitar och klipp baconet i ungefär lika stora bitar, stek de i varsin stekpanna, stek baconet knaperstekt och lägg det på hushållspapper så det får rinna av
OST OCHKYCKLINGPAJ lchfBotten. För några dagar sedan gjorde jag den här milda och goda pajen. Jag har gjort lite justeringar i receptet och lchf-anpassat pajbotten som jag för övrigt blev riktigt nöjd med den här gången
Degen var lätthanterlig, och pajskalet blev sådär fint och knaprigt som det ska vara. "nu kan du väl sluta exprimentera med pajdegar och hålla dig till det här"
Jag gillar matpajer och vi gör rätt så ofta olika slags matpajer hemma. För nån vecka sen testade jag att göra denna nya matpaj med smak av soltorkade tomater, timjan och parmesan
Här sitter man nu mätt och go och den här pajen var riktigt god. jag letar alltid efter nytt att testa och vissa rätter gillar man mer andra mindre men denna gick verkligen hem här hemma NOM NOM
rödbetssoppa, några filéer till en sallad och till denna smakrika paj. För mig är det en gåta hur folk kan köpa frysta filéer fyllda med vatten, men fördelen är att de hela ekologiska kycklingarna blir över och ofta säljs till halva priset
Den här kycklingpajen är enkel men känns lite fredagslyxig, särskilt om du varit så duktig att du plockat svamp och kan använda lite kantareller istället för bara champinjoner… Själv har jag inte tålamod nog för att plocka svamp i skogen utan plockar dem i grönsaksdisken eller i konservhyllan
Hetta upp smöret i en stekpannan och lägg i kycklingbitarna. Hacka champinjonerna och paprikan och lägg tillsammans med kycklingen i stekpannan, fräs tills vattnet är borta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.