På lördagskvällen lagade jag 3 rätters och huvudrätten var en ugnsbakadlaxfilé i hummersås. På lördagskvällen lagade jag 3 rätters och huvudrätten var en ugnsbakadlaxfilé i hummersås
God ugnsrätt som är snabb att laga, vill du förbereda så går det att blanda tomatröran dagen innan så är det bara att smeta på och baka av när du är hungrig
ugnsbakade tomater. Toppa med fetaost, avokado och ugnsbakade tomater. I dag fick jag lite sommarkänslor i köket, detta för att jag gjorde årets första pastasallad
Ugnsbakadlaxfilé med lime och vitlök 1 filé/person 25 gram smör 1-2 vitlöksklyftor 1/2 lime/person, skal + saft havssalt/flingsalt Sätt ugnen på 200 grader
Gör såhär. Värm ugnen till 200°. Tvätta och strimla purjolöken. Lägg purjolöken i botten av en ugnsform. Skär laxen i portionsbitar, ta bort skinnet, och lägg över purjolöken
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.