utanmjölkoch glutenfri. Blanda samman pofiber, bikarbonat ochmjölmixenoch ha ner nästan allt i den kalla smeten (spar lite av mjölblandning till utbakningen)
November har känts riktigt mörk och tung med gråväder och en elak förkylning som ännu inte helt gått ur kroppen, men nu känns det i alla fall lite lättare när adventsljusen brinner i sina stakar och det bara är några veckor tills det vänder och ljuset kommer tillbaka
Det betyder kött från gräsbetande djur, vildfångad fisk, ägg, rotfrukter och grönsaker, frukt och bär, rena kallpressade oljor, kokosmjölk, samt nötter och frön av alla de slag
Blanda sedan ner kokosmjöl, kakao och kaffet. Lätta att blanda ihop och kräver ingen tillagning i ugn - endast en stund i frys eller kyl för att de ska "stelna"
Vispa försiktigt samman alla ingredienser och se till att kokosgrädden är helt utblandad utan klumpar men försök samtidigt att inte vispa in för mycket luft i smeten
Den här tårtan innehöll min favorit kladdkaka eller fransk chokladtårta som det så fint heter då det är massor av smält choklad i dem istället för kakao
) Men absolut helt klart sevärd. Rör ner ett ägg i taget och till sist mjölet. Till efterrätt gjorde vi en otroligt god chokladtårta med tryffelglasyr och rostade pinjenötter
Därför tyckte jag att denna tårtan passade att dekorera med karamelliserade popcorn, karamelliserad mjölkoch grillade marshmallows som jag grillade med hjälp av min lilla gasbrännare här hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.