Fördela röran jämnt mellan ägghalvorna. Härligt och enkelt tilltugg eller som en delrätt i en buffé. En god blandning klassiska smaker av räka, citrus och dill
Svaret här hemma blev pyttipanna på stekhällen. Pyttipanna på stekhällen. Salt & peppar (ska du bjuda småttingar är det bättre att ställa fram detta på bordet i efterhand)
Viktigt också att du inte saltar vattnet utan saltar på de färdiga äggen. Plocka upp ägget med en hålslev eller liknande och låt rinna av på en kökshandduk
Stek på mediumvärme tills äggvitan har stannat. Frukost- eller lunchtips. Stekt ägg med grönsaker. Busenkelt, och väldigt mycket godare än bara stekt ägg
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
I slutet av gräddningstiden blir bröden snabbt brända om man inte är vaksam - så håll ett extra öga på brödet de sista minutrarna om du inte vill ha svart knäckebröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.