Grillad lax med bönsallad, vitlökssås och rostad mandel
Vår slow food
Vår slow food
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 personer
  • Lax
  • 900 g laxfilé utan skinn
  • 1 1/2 tsk spiskummin
  • 1 1/2 tsk saltsvartpeppar
  • 1 burk cannelinibönor
  • 1/2 finhackad rödlök
  • 4 stjälkar salladslök
  • 1 ask körsbärstomater
  • 2 msk olivolja
  • 2 krm salt
  • Vitlökssås
  • 4 hela vitlöksklyftor
  • 1 dl olivolja
  • 3 skivor rostbröd
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 krm cayennepeppar
  • 1/2 tsk salt
  • 1 1/2 dl sötmandel

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.