Krydda fisken & lägg på grönsakerna. Primörer och fisk i folie 11 propoints. 10 cm Purjolök. 2 tsk Fiskfond. Primörer och fisk i folie 11 propoints. 10 cm Purjolök. 2 tsk Fiskfond
Västerbottensostfylld sill. Måhända märks det en aning att vi är ganska så betuttade i den där osten från Västerbotten och vårt förhållande med fisk är absolut ingen hemlighet, så när vi för samman de båda kan ni ju tänka er hur det slutar
Skiva fiskfilén, lägg i form och strö över dillen. Slå det över fisken. Favorit i repris. Den här är grymt god, så har ni missat den får ni åter chansen att prova på den
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrätt med smak av bacon, parmesan och gräslök
Mitt bästa recept på kall sås till fisk. Servera till någon god fiskrätt och potatis. ) framtestad till perfektion enligt mig med många underbara smaker ihop
Stek fisken i smör. Slå såsen över fisken. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl- eller rågmjöl att panera fisken i, vit- eller svartpeppar, smör, olivolja, 1-2 msk små avrunna kapris, 2 sardeller, 1 hackad vitlöksklyfta, 1 dl vitt vin, saften av 1 citron, 1 tsk sambal oelek, 2 msk hackad persilja. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl
Minns du den kalla, vita såsen som man alltid fick till fiskpinnarna i skolan. En filbaserad sås, utan några tydliga smaker egentligen… Det låter otroligt osmickrande (som mycket skolmat tyvärr gör), men det var en väldigt god sås till fisk, faktiskt
Skär fisken i lite lagom stora bitar, öring eller torsk eller bara den fisk ni har. Lägg på fisken ovanpå potatisen tillsammans med ägghacket,pepparrot och citronskal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.