Strimlat Fläsk med Champignoner, Grädde och Curry
Birgitta Höglund´s Mat
Birgitta Höglund´s Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Gräddig Currygryta för 1
  • 150 gr strimlat Bogfläsk
  • 2 skivade Champignoner
  • 3 msk Smör
  • 5 cm Purjolök
  • 1½ dl Grädde
  • ½ tsk Tamarisoya
  • Havssalt och nymald Vitpeppar
  • 1 msk Curry
  • Bryn kött och svamp i smöret, krydda med salt, peppar och curry. Låt purjon fräsa med en stund, utan att få för mycket färg.
  • Häll över soya och grädde och låt puttra en liten stund så grytan blir krämig.
  • Servera med Avocado, Tomat och Persilja.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.