Lite flingsalt på och de kan nästan ersätta mina älskade chips. Grädde och crême fraiche. Så har du en bra bas till en god sås till ris, pasta, bulgur, couscous, potatis eller annat tillbehör i stället för kolhydrater
Och mina vänner, det här var till och med godare än pulled pork. Så jag beordrar er alla att laga detta till helgen och publicerar receptet redan idag innan mina starka känslor för rätten hinner avta
Jag har suttit och funderat en stund på hur man ska inleda ett inlägg om vitkålssallad. Och inte har jag kommit på något bra, småroligt eller intressant
Här är en rätt där den halländska grönkålen är som bäst, tycker jag. Och så här i mellandagarna är det helt perfekt med något som man vräka i sig mängder av utan att få det minsta dåligt samvete
Skär kålen i tunna strimlor. Koka upp 1 liter vatten med en nypa salt i en kastrull. Lägg ner kålen och ta omedelbart upp den igen med en hålslev så fort vattnet kokar upp på nytt
Det här receptet är ett av minafavoriter och det smakar nästan som att äta en chokladboll, men mycket nyttigare och med naturliga ingredienser som håller ditt blodsocker stabilt och som mättar bra på grund av de relativt höga proteininnehållet
Det finns mer gott att bjuda på från grillfesten så välkommen åter till mina två små kök, vi ses. Fyra dagar på landet och en grillfest senare, tillbaka i bloggosfären
Jag blev så himla inspirerad av min vän & kollega som hade testat att göra biffar med zuccini. Ja på det spåret var det, även jag var tvungen att prova & goda blev dom
Skala och skär morötterna i halvmånar, skär zucchinin åckså i halvmånar eller kvartar beroende på storleken, hacka löken, vitlöken och chilin om du använder den
Det är behändigt att göra mat som fixar sig själv i ugnen. Jag gjorde häromdagen en vegetarisk biffsmet som jag skopade upp i en muffinsplåt och slängde in ugnen - så där bara