Mina favoriter

Mina favoriter

  • 5 Recept
Mina favoriter
Tips 1, Grovt bröd, Mogens Rågbröd

Tips 1, Grovt bröd, Mogens Rågbröd

Ett av de tips jag fått om grovt bröd var Camilla Plums Mogens Rågbröd. Anders Sandquist tipsade mig och jag startade med att sätta hennes surdeg med yoghurt och honung

Mustigt rågbröd bakat på surdeg

Mustigt rågbröd bakat på surdeg är mycket nyttigt, kalori och fiberrikt. Dessutom bröd bakat på surdeg stabiliserar blodsocker på mycket effektiv sätt och därför ökar även fettförbränning
Surdeg i repris - rågbröd med kummin

Surdeg i repris - rågbröd med kummin

Alla har väl nybörjartur ibland. Jag antog jag haft det, för brödet blev så gott. Så jag bestämde mig för att göra ett försök till
Saffransbulle på vetesurdeg

Saffransbulle på vetesurdeg

Så här såg mina ut när jag nöjde mig. Mina fick stå ungefär 6 timmar. 230 grader visade sig vara lagom för mina 80-gramsbullar. Mina stod inne cirka 10 minuter
HMD - Tyskt lantbröd med surdeg

HMD - Tyskt lantbröd med surdeg

Receptet är taget ur Johan Sörbergs "Riddarbageriets Bröd". Han kallar brödet HMD efter Hennes Majestät Drottningen - som han speciellt skapat brödet för