Vi åt den förra helgen. (Receptet, som jag ändrat något, kommer ursprungligen från Arla)Till kycklingen gjorde jag grönsaker i ugnen - lite liknande detta men med det som vi hade hemma just nu och det jag tyckte passar ihop med kycklingen
kycklingfileérparmaskinkahavssalt och svartpepparolivoljaBörja med att dela kycklingfileérna på längden, salta och peppra och bryn i olivolja eller smör några minuter
Ha en underbar hösthelg så ses vi snart med nytt på tallriken. Ramslöksolja/raps eller olivolja. Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld medparmalindadkycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Om man vill kan man även garnera med lite skuren spetspaprika eller snabbsauterade suger snaps. Risotto är gott och äts nog alldeles för sällan i vårt land
Serranolindad kycklingfilémedbalsamicosås. Linda en eller två skinkskivor runt varje kycklingfilé. Perfekt en söndagsmiddag tillsammans med ris och en god sallad
kycklingfiléer. Servera med ris och en sallad. Putsa kycklingfiléerna vid behov. Parmalindadkycklingfilémed ris och sallad (4 personer). Tillaga ytterligare 10 minuter eller tills kycklingen är genom stekt. 4 st kycklingfiléer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.