Såsen till den här kycklingen blir sååå god med steksky, tomatsky, mascarpone och dragon. Helstekta små potatisar passar toppen till men allt blir ännu bättre med frasig kapris och rostade tomater
Både den mörade fläskytterfilén som kryddades med salvia och så potatisen. När jag handlar i butikerna här i den lilla staden så är det inte alltid jag får tag på det jag behöver
Lägg i potatisen och stek under omrörning tills den fått lite färg. Köttet ska stekas i het panna då det är rumsvarmt och torrt, så slipper ni den gråa trista hinna som annars bildas på köttet då det steks (det kokar istället)
Blanda alla ingredienser till marinaden och pressa i vitlöken. Skala potatisen och koka i lite salt. Knyt påsen och marinera in hela fläskytterfilén i marinaden
Det är mest vad man väljer att servera till som drar ut på tiden eller håller den kort. För inte så f(r)asligt länge sedan hade jag aldrig trott att jag skulle sälla mig till skaran som älskar lax
Om potatisen behöver mer tid, så ta ut köttet och linda in i folio tills potatisen är klar. Skölj potatisen noggrant och dela i halvor på längden och lägg dessa på en plåt smord med 1 msk smör
Fortsätter på salvia-temat då, eftersom jag tycker att det är gott och det finns mycket av det i kryddträdgården så letar jag bra recept med salvia i , här hittade jag ett som var en väldigt bra vardagsrätt
Gillar du kaffe så kommer du definitivt att gilla denna pannacotta. Den söta vaniljen, den beska smaken av kaffe smaksatt med lite socker, eller varför inte sirap, då får kaffet en hint av kola
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.