Har stått vid spisen idag och gjort färsrätter i triss, jag börjar med fylld köttfärslimpa. Lägg fyllningen över plattan och rulla ihop som en rulltårta, med hjälp av plastfoliet
Salta och peppra kycklingfiléerna och lägg ut dem på en skärbräda med den urbenade sidan upp. Bred på tapenade och rulla samman varje filé med bacon runt
Underbart med alla fina höstfärger och jag verkligen njuter. med. *Koka 1ägg dela sen i mindre bitar (funkar super med äggdelare och lägg ägget åt 2håll). *klipp ca 3-4baconskivor i mindre bitar och stek det lite lätt knaprigt krydda under tiden med lite paprikapulver. *Blanda allt tillsammans med ca 2-2. *Fyll sen Advocadon med röra 1ägg dela sen i mindre bitar (funkar super med äggdelare och lägg ägget åt 2håll). ca 3-4baconskivor i mindre bitar och stek det lite lätt knaprigt krydda under tiden med lite paprikapulver
Lägg ut en skiva torkad, rökt och saltad skinka på en skärbräda, placera en bit getost längs med ena kanten, men en bit in, placera en syltlök marinerad i hallonbalsamvinäger i var ände och dra en sträng med Créma di Balsamico hallon över osten
Mumsfilibabba med lite smör, ost, skinka och grönsaker . Kommer säkert komma många LCHF recept på bloggen framöver, måste trimma till oss lite inför vår turkiet semester i höst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.