Jag lagade den här goda gratängen, som jag serverade tillsammans med kokt färsk broccoli. Börja med att strimla köttet och lägg det i en stor skål tillsammans med soya, fond och pressad vitlök
Väldigt enkelt (som vanligt) och mycket gott. Salt, peppar och vitlökspulver. Hacka löken i små bitar och stek den i rikligt med smör och ställ sedan löken åt sidan medan du steker färsen
I onsdags blev det en gratäng med lövbiff och ädelost. Lövbiffgratäng. Mitt-i-veckan-mat är inte min favoritmat att laga, och det egentligen mer för att det inte brukar finnas tid till det
Jag är dock inte lika förtjust i det, dels är det lite mer bestyr än att ugnsbaka den och dessutom drar paneringen åt sig ganska mycket fett, så därför blev gårdagens middag en gratäng med rödspätta och räkor
salt och malen svartpeppar. Skär auberginen och zucchinin i tunna skivor och stek dem i olivolja. Riv osten, hacka persiljan och timjan samt skala vitlöksklyftorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.