Jansson, en av minafavoriter på julbordet. och som jag fortfarande kan äta tack vare rättikan. Rättikans smak liknar rädisan och har betydligt färre kolhydrater än potatisen
Här kommer den, den absolut godaste grytan som finns. Grundreceptet och bilden kommer från ICA buffe. Som vanligt gör jag en rejäl omgång när jag väl gör
I helgen bakade jag det här brödet för andra gången och det är både nyttigt och gott. Jag brukar skiva ner det nybakt (och avsvalnat) och sedan frysa ner och ta upp efter behov
Länge har jag gått och tänkt att jag skulle göra ett gott och saftigt morotsbröd som är hälsosamt och packat med fibrer, vitaminer, proteiner, bra fetter och med få kolhydrater
Igår fick jag för mig att jag skulle prova på att göra egna vårrullar. Jag googlade efter ett bra recept och blandade lite från några olika jag hittade och plockade de ingredienser som lät godast