Idag bjuder jag på ett smarrigt och enkelt recept som passar riktigt bra som fredagsmiddag. Vill man bara ha lite halvstark smak tar man bort kärnorna och vill man ha det milt kan man utesluta chilin helt eller bara ta ½ urkärnad
Fläskfilé i chutneysås (Hittade receptet på Recepten. Jag åt det med klyftpotatis, en tomatsallad med fetaost och stekta champinjoner med vitlök och persilja
) Vi ska alldeles strax bege oss på loppis men först ska jag ge er om ett snabbt och enkelt middagstips som kanske kan vara något om ni ännu inte hunnit planera någon mat för dagen
Receptetjag hämtat inspiration frånfinns på Fettdieten. se, där finns massor av härliga recept. Jag brukar passa på att köpa extra mycket närdet är extrapris på bland- eller fläskfärs
Igår hade jag med mig en supergod lunchlåda till jobbet. Kyckling och bacon är smaker som jag alltid har tyckt om och som jag tycker passar väldigt bra ihop