Jag gillar verkligen hamburgare och de behöver inte vara onyttiga. Tack alla som gett kommentarer på torsdagens inlägg om vad man ska göra när folk i sin omgivning inte stöttar en
Har ni testat att göra egna vegetariska hamburgare att slänga på grillen. Grilla dem under lock ganska hårt på hög värme, och låt dem sedan ligga några minuter på indirekt värme (där det inte är någon kol under)
Vad sägs om att grädda lite pitabröd på grillen. Sedan beror det även på storleken och de jag gjorde var nog i den storleken som de frysta pitabröden är
Liknande bars som man kan köpa i affären innehåller oftast en massa tillsatser för att försöka dra ner på de dyra ingredienserna (nötter, fröer och torkad frukt) och de bars som är bra kvalitet håller ofta ett mycket högt pris
Det var lite dåligt väder på dagen, men på eftermiddagen kom solen. Då tändes grillen och på den blev det fylld lövbiff och naanbröd till detta krämig potatisgratäng
På sommaren grillar vi ofta fisk i foliepaket och nu senast gjorde vi också potatispaket till. Lägg två skivor tomat mitt på folien och lägg sedan en laxbit på tomaterna, salta och peppra
För någon dag sedan lagade vi hemgjordahamburgare med mams å paps på landet. Biffen lagade vi utan skorpmjöl, på riktigt fint maletkött, som vi stekte utomhus i vår hemgjorda "muurikka" (vad är muurikka på svenska, murbottenpanna eller något ditåt, haha
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.