Ulrik han serverade hallonparfait till efterrätt, Micke serverade saffranspannacotta och här hemma smaskade vi på en choklad- och Bailey's pannacotta medvitchokladmousse
Vispa grädden och vänd bestämt ned i en tredjedel av grädden med luftiga tag i den smälta chokladen. Vänd sedan bestämt ner grädden lite i taget med luftiga tag till en mousse
Chokladmousse tårta med mandel och hasselnötsbotten toppad medhallon spegel. Detta för mig mina kära läsare är höst på ett tårtfat med kraftiga mustiga smaker och kombinationen med fräscha hallon är klassisk och rent fantastisk
Som vid varje högtid bör det finnas glutenfria cupcakes till fikat om du frågar mig, jag är som ni vet väldigt förtjust i kombon choklad och mint, men för att förgylla påsken är det ju fint med en gul frosting som passar till påskens färger, som här är av smaken banansmörkräm
Åååhh älskar vit choklad, älskar grädde, älskar smaken av vanilj och älskar hallon. Och så är det tredje advent och jag veeeeeet att jag borde använda lite mer juliga smaker men hallon är gott och man dissar inte hallon när man har det i frysen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.