Glutenfri gräddtårta med jordgubbar, körsbär, mynta och ätbara blommor
Hur bra som helst
Hur bra som helst
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 tårtbotten som delas i
  • TÅRTBOTTEN
  • 2 msk kokosolja till formen
  • 2-3 msk kokosflingor till formen
  • 4 st ägg
  • 1 1/2 dl kokossocker
  • 1 dl hasselnöt
  • 1 dl quinoamjöl
  • 1/2 dl potatismjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 nypa salt
  • VANILJKRÄM
  • 4 äggulor
  • 2 dl havregrädde alternativt kokosgrädde
  • Sötning efter behag, vi hade kokossocker, ungefär 2 msk
  • ”HALLONSYLT”

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.