Härromveckan hade jag fint luchbesök av en god vän och vegetarian från Stockholm. Jag har länge velat göra riktigt mustiga grönsaksbiffar (tänk vegoburgare på MAX) och nu såg jag tillfället
Ja, igår blev det en LCHF-pizza till Fredagsmiddag igen. Mums. Denna gång gjorde jag LCHFbotten på Kokosnötmjöl och Mandelmjöl som jag beställt från LCHFbutiken
Ärtburgare. Lägg i de kokta ärtorna i en bunke och mixa dem. Blanda sedan i vitlöken, löken, ingefäran, kryddor och potatismjölet i bunken med de mixade ärtorna
Idag för första gången på evigheter känner jag riktig värme ute utan att behöva sitta i lä. Det är verkligen så skönt och imorgon är det utlovat 17 grader, man tackar
Här kommer en variant på. Ugnsbakade rotfrukter med feta & lax. Denna gång har jag bytt ut och lagt till lite ingredienser som sötpotatis och svart quinoa
På bilden ovan syns en rätt som vi ofta äter här hemma. Dels för att det är supergott men även för att det går snabbt att svänga ihop, ingredienserna är lätta att hitta ekologiska och till ett bra pris
Den här lasagnen är lite annorlunda, men så otroligt god. Den innehåller varken pasta, mjölk eller ost och passar därför glutenintoleranta/laktosintoleranta/mjölkproteinallergiker/veganer och självklart alla andra som vill ha en hälsosam och god lunch eller middag
Böngrytor av det här slaget är tacksamma i och med att det går att göra mycket på en gång och sedan frysa in i portioner för framtida luncher eller middagar