Jag har hittat många grönsakersom jag aldrig köpt i mitt "förra" liv somsom jag nu vågar prova. Så jag tycker nog att min mat blivit mervarierad nu än förut
Och innan jag visste att jag var allergisk mot vetemjöl förstod jag inte att "bakiskänslan" som jag kände dagen efter en pizza, berodde på att kroppen hade fullt sjå med att ta hand om något som den verkligeninte uppskattade - vetemjöl och dessutom det i kombination med en massa fett
Som jag skrev om tidigare har jag fått hem Kristin Kaspersens senaste bok Good Food – glutenfritt, gott och mycket grönt med Kristin utgiven av Bonnier Fakta
Det var då jag förförsta gången blev intresserad av mat och matlagning. Skillnaden med den här varianten är att det är två helt olika smakersommöter varandra
För många år sedan fanns det under något år en tidning som hete Gott och grönt. Vi har faktiskt några recept som vi upptäckte i just denna tidning, och ett av dem är det somunder årens lopp utveklats till vår morotsdipp
Underbar måndagsmiddag sominte går [. Rivna morötter och broccoli till. Hur gott som helst. Sedan toppar man det hela med valfri mängd riven ost och stoppar in formen i ugn på 225 grader i ca 40 minuter. ] 225 grader. ca 40 minuter
Jag tycker den ska vara riktigt krämig och absolut inte flottig och smörig, stavarna ska vara handskurna och ansovisfiléerna får gärna ligga för sig själv i ett hörn
Lite inspo förersom firar lill-lördag. skolstart för många och snart lunkar vardagen på igen. det numera vanliga begreppet lill-lördag somflorerar bland bloggar och Instagramkonton
Lägg ut äggskivorna och tomaten i ett fraktalmönstersom får dig att förstå att vi alla är en del av ett globalt medvetande, och att det varken finns någon början eller slut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.