Lammstek med chèvrerisotto, bönor och tryffelsky
Kökskatten
Kökskatten
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 timmar
  • Lammstek (60° innertemperatur, 175° värme, låt vila i 10-15 min)
  • 1 kruka timjan
  • 1 kruka rosmarin
  • 2 dl ströbröd
  • 3 msk
  • Sås
  • 2 dl kalvfond
  • 1 dl rödvin
  • 2 schalottenlökar
  • 1 msk smör
  • 1 msk socker
  • 150 gr risottoris
  • 1 dl
  • 80 gr
  • 2-3 dl grädde
  • 1 schalottenlök
  • 1 vitlöksklyftamellan 50-150 gr efter smak

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.