Variera gärna med de grönsaker ni tycker om och har hemma. De flesta thairecepten jag lagar har jag hittat på själv men med idéer från sånt jag har smakat på restaurang
Ta grytan från värmen och lägg i räkornaoch jordnötterna. ) oskalade frysta räkor. Servera med ris. Hetta upp oljan i en wok och lägg i lök, citrongräs och curypastan
Ta grytan från värmen och lägg i räkornaoch jordnötterna. ) oskalade frysta räkor. Servera med ris. Hetta upp oljan i en wok och lägg i lök, citrongräs och curypastan
Smaka ev av med lite salt om du tycker det behövs. Blanda i räkoroch persikor straxt före servering. Fräs gul lök, vitlök ochcurry i lite smör eller olja
Lägg sedan i räkorna (tinade om de varit frysta) och låt allt bli varmt. Min variant gjorde jag på färdigpillade räkor (skala räkor är nåt av det tråkigaste jag vet)
Jiaoyan chao shuang cai - Sicuanpepparsalt wokade två grönsaker. Hacka rödlöken och vitlöken. Koka grönsakerna så de blir lagom mjuka, spola av och låt rinna av
Jag gillar potatis som kokar i grytor med kokosmjölk ochcurryoch det här en variant av det. Jag lagade den ganska mild för att Stella skulle gilla den och det gjorde hon, och det gjorde vi med
En het och fräsig karibisk gryta medcurryochräkor från Jamaica. Jag hade stora räkor kvar i frysen från fried rice jag gjorde i veckan och det fick bli denna läckra gryta av dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.