Grovmald senap, äppleoch purjolök ger en smak som passar lika bra till en god, grillad korv som till varmrökt lax - eller då, som i vårt fall, rökt makrill
Blanda senap, vinäger, olja och vatten. Skär bort svålen och skär fläsket i tärningar. Stek fläsket i en torr stekpanna tills det är knaprigt och har fin färg
Sallad med varmrökt lax, färskpotatis ochröktsidfläsk. Lägg ner potatisen med snittytan ner och fortsätt steka på tills potatisen fått en gyllenbrun färg ochsidfläsket blivit krispigt och knaprigt
En snabblagad lunch eller middag är att medans spaghettin kokar så gör jag en sås genom att steka bitar av röktsidfläsk tillsammans med kantareller och lite hackad rödlök, när de fått färg häller jag på grädde som får koka och ta smak av allt det goda som nyss stekts i pannan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.