Det visade sig då att hans tallrik bestod av kokt potatis med stekt lök serverat medpannbiff. lägg pannbiffarna på ett uppvärmt fat, lägg löken på biffarna och häll skyn över och servera
Jag har gjort en klassisk knäck den här gången – en naturell med ”gräddsmak” samt en med sötmandel. Jag kokar ibland olika satser med olika hårdhet och då tycker jag att det är lättare att se temperaturen framför sig
Fick tyvärrmed mig huvudvärk hem från matchen så det blir en tidig kväll i säng känner jag. Imorgon är det upp i tid som gäller, jag börjar jobba igen på måndag så det är dags att dra ner på ”ligga-i-sängen-på-morgonen”-timmarna
Pannbiff gör jag väldigt sällan, vilket är synd för det är ju väldigt gott. Smält smöret i en stekpanna (samma som du stekt biffarna i) och bryn löken på svag värme tills den är brun och mjuk
I give you, pannbiffmedlök, gjorda på Quorn Färs. Det kändes alltid supersvulligt och smarrigt att få frossa i stora köttbiffar och en massa stekt lök, tyvärr ibland med lite för tråkig potatis och bleka tillbehör, men inte desto mindre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.