Av alla baljväxter jag har smakat hittills är kikärtor mina absoluta favoriter. För att promota grönsaksätandet för grönsaksfobiker, tänkte jag att jag skulle dela med mig av ett av mina favoritsnacks, rostade kikärtor
I alla fall om du frågar mig och mina smaklökar. Spenat och svamp är två pålitliga smakkompisar. Om man stoppar spenaten i en gratäng och svampen i potatismoset, då får man en mustig och fyllig kombination
Hur låter det med enchiladas med en krämig och smakrik sojafärsröra. Det är en perfekt rätt till fredagsmyset eller vilken dag i veckan som helst, för den delen
Vad jag tyckte om den grejen kan ni läsa i det här inlägget, men en av de grejerna jag kanske mest tar med mig ifrån det är det här helt fantastiska receptet på en av mina favoriträtter – Pad Thai
Jag pytsade också i lite skalade hampafrön i mina biffar för att pimpa dem med lite extra bra fettsyror, men de kan uteslutas eller ersättas av något annat
Vegetarisk bönchili tillhör ett av dem första recepten som jag började med då jag skulle börja laga vegetariska rätter, när jag hade förätit mig på färdigprodukter
Facebook0Twitter0Google+0Pinterest0Med över 500 miljoner vegetarianer uppskattas Indien ha fler vegetarianer än resten av världen sammanlagt, så det är ingen överraskning att det indiska köket är så underbart vegovänligt
Vi hade en thailändskinspirerad middag med vänner häromkvällen och jag var sugen på vårrullar. Visst, det går att köpa frysta men är det inte roligare att göra egna