Jag malde över lite rålakrits, för jag tänkte det skulle funka bra mot de valda smakerna. När cheesecaken skall serveras använder du en riktigt vass kniv och skär försiktigt ("såga" inte för mycket) utmed formens insida för att lossa cheesecaken
För en hög cheesecake. Garnera ostkakan medcitronskal, limeskal och små marshmallows. Finmal kexen i en matberedare eller lägg dem i en plastpåse och krossa dem med en kavel
En variant på cheesecake som går snabbt att göra och som inte kräver någon ugn är den här cheesecakenmed blåbär och citron där färskost och creme fraiche blandas ihop och sedan får stå i kylen och stelna
Resultatet är en frusen cheesecakemedcitron, vanilj och dulce de leche, supersmarrig är den. Så jag gjorde något jag inte gjort på väääldigt länge, frusen cheesecake
Gjorde denna cheesecake här om dagen som jag verkligen kan rekommendera. Topping 350 g tinade blåbär 1 dl färskpressad citronjuice 1 1/4 dl socker Botten 200 g digestivekex 100 g smält smör Fyllning 500 g mascarpone 5 dl crème fraiche 3 msk florsocker. 1 dl färskpressad citronjuice
Bryn havregrynen med cocosoljan så de blir lätt bruna. valnötter, havregryn, lakritspulver, anis, vaniljpulver, torkade plommon, torkade fikon, citronskal och citronjos och salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.