Rika riddare med äppelsalsa och kardemummagrädde Salsan. Skala, kärna ur och skär äpplena i tärningar, ca 1 cm stora. Kärna ur chilin och skär den i små bitar Matklubben.nu
Födelsedagsfirande av broder! Hacka krokanten i små bitar (jag hackade mina bitar aningen stort vilket på sina ställen blev lite dumt, så gör bitarna ganska små Mitt stora Köksäventyr
Memma Värm vattnet till ca 60 grader. Tillsätt rågmjöl och malt. Låt stå på varm platta utan att koka i 3 timmar Matklubben.nu
Lilla bakskolan – Choklad & temperering, del 1 Härom veckan unnande jag mig själv för en gång skull att gå på en kurs och lära mig mer om hur man tempererar choklad och gjuter praliner Karin Bernfalk
Mjölkchokladpraliner med daimtryffel ville testa på en av mina nya pralinformar som jag köpte hos chokladgallerian. Gjorde lite härliga mjölkchokladpraliner med daimtryffel lagom till julafton Cupcakesfluffan