baconlindad kycklingfilé med ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppar i, t ex med färska kryddor eller olika ostar
Jag vaknade med en huvudvärk från H och kunde inte ta mig ur sängen förrän fram på eftermiddagen. Jag kunde inte hålla mig, utan tjuvstartade i väntan på den svenska sparrisen med en tysk dito
Lägg i de tinade torskryggsfiléernaoch klipp över persilja. Ringla smör i en ugnsfast form, lägg i potatisarna och knacka sönder dem med något trubbigt
600 g torskrygg 130 g smör salt 900 g delikatesspotatis 2 dl smetana 1 citron, saft + rivet skal färsk pepparrot färsk körvel ev rom (t ex forellrom) smör, till stekning av fisken
Dela torsken i fyra portionsbitar och stek dem hastigt på köttsidan i en rejäl klick smör på medelvärme så att den får en fin yta, Lägg över på ugnsfat och häll över smöret
Sandefjordsås3 dl grädde 3 dl crème fraîche 300 g smör 1 msk kycklingbuljong 3 limefrukter, skal och saft. 1Torskrygg800 g torskrygg (gärna med skinnet på) (ok enligt WWF
Torsken är finast i månader med r - och nu är det septembeR. Mixa under tiden örterna med olivoljan. Lägg torsken i en ugnsform och lägg örtblandningen på torsken
Torskryggmed bruten potatis och skirat smör med senap. Helgen har gått fort, igår var hektisk med mycket folk här, på lördag arbetade jag delvis och idag har vi varit på gymmet och sedan gjorde vi massa ärenden
Sandefjordsås3 dl grädde 3 dl crème fraîche 300 g smör 1 msk kycklingbuljong 3 limefrukter, skal och saft. Torskrygg800 g torskrygg (gärna med skinnet på) (ok enligt WWF
Skär potatisen i tunna skivor och lägg dem i en oljad ugnsform. Salta och peppra. Lägg en stor klick smör i en stekpanna och stek fisken på båda sidor, salta och peppra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.