Lite cane syrup ringlar jag också alltid över mina pannkakor. Mina frukostpannkakor (1 portion)1 ägg. Jag har kommit in i en period då jag äter pannkakor till frukost mest hela tiden, minst två gånger i veckan i alla fall
Sätt ugnen på 175 ° med gallret på nedersta falsen. Koka upp vattnet tillsammans med risgrynen, kanelstången och vaniljsockret i en gryta som tål ugnsvärme
En mardröm för nötallergiker men en delikatess för glutenallergiker eller kolhydratjägare. Själv är jag varken eller men njuter likväl i fulla drag av denna blåbärspaj som skiljer sig väldeliga i smak från den traditionella smulpajen
Sätt ugnen på 200°C. Skär vitkålen i småbitar och stek den i smör och sirap tills den blir mjuk. Lägg köttfärsen i en bunke och blanda den med 6 dl mjölk
Hacka ihop smör och mjöl till en grynig massa. Tillsätt kvarg och arbeta snabbt ihop till en deg. Tryck ut degen i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter
Här om dagen så gjorde jag en super supermumsig blåbärspaj som jag hittadehär hos gottegrisen men jag har ändrat lite i receptet efter min smak, så testa denna pajför den blev jätte god och knaprigDetta behöver du
Med skräckblandad förtjusning satte jag igång att baka mitt första glutenfria bröd. Förtjusning för att jag skulle få testa ett helt nytt sätt att baka, gluten är ju grunden till ett luftigt och mjukt bröd med bra jäskraft
Det här är ett fantastiskt gott vitt glutenfritt bröd. Om du bakar ut det som en fläta som jag gjort, är det ju dessutom väldigt kul att servera till gäster som kommer på besök i stället för ett ordinärt formbröd