Blanda dressingen och smaka av. Blanda allt på ett fat och skeda dressingen över. salt och svartpeppar. 1 förp tonfisk i olja. 500 g fusilli 1 förp tonfisk i olja 3-4 ägg, hårdkokta 1-2 dl svarta oliver rucolasallat 3 tomater, i klyftor Dressing. 1,5 dl olivolja 1 msk rödvinsvinäger salt och svartpeppar 2 msk vatten 1-2 tsk ljus dijonsenap 1 klyfta vitlök, pressad
Skala och finhacka rödlöken, lägg den i en stor skål med en nypa salt och svartpeppar. Koka pastan i en stor kastrull med saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen
En riktigt god pastasallad att lägga på minnet inför sommarens picknickar, bufféer och grillkvällar. Pastan blandas med crème fraiche och hemmagjord pesto, grillad kyckling, knaperstekt bacon, paprika, purjolök och fetaost
Blanda med creme fraiche och gräddfil. Smaka av med salt. Spola i kallt vatten och låt rinna av. Blanda pastan med kyckling, bacon, purjolök, paprika och fetaost
När det är så varmt ute passar ju en kall och mumsig pastasallad. Nu har jag sett den här pastasalladen florera i flera matgrupper på fejjan, så jag var tvungen att testa
Denna risotton är smaksatt med paprikapulver och toppad med både färsk spenat och tomater, alltså får ni i er ett gäng vitaminbokstäver och antioxidanter (läs gärna här om du blir intresserad och vill veta mer)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.