Tjälknöl av vildsvin Jag stekte köttet i 75 graders ugnsvärme, och tog ut det ur ugnen när det var 70 grader. Nästa gång skall jag sätta ugnen på 65 grader, och ta ut köttet när det är 65 grader, så att det är rosa och mer som rostbiff justnujusthar
Pasta med smak av Karljohansvamp Igår gjorde vi en så fantastiskt god och enkel pastarätt. Det bästa är att man kan variera så att den passar alla I Lindies kök
Halloumi- och granatäpplesallad Det här är en av mina absoluta favoritsallader. Vi äter den oftast som huvudrätt och då är receptet lagom för två personer Vego Inspira
Dill och persiljeraita Hacka gurkan fint, riv över vitlöken. Blanda i yoghurt och majonnäs, dill & persilja. Smaka av med salt och peppar Matklubben.nu
Lammfärsbiffar med hasselbackspotatis och gräddsås Lammfärsbiffar. Blanda smör och ströbröd i en bunke, låt svälla 10 min. Hacka under tiden chili och lök fint och stek i smör till fin färg Matklubben.nu
Ugnsstekt gösfilé med bakad rotselleri & vittvinsås 10 propoints Ugnsstekt gösfilé med bakad rotselleri & vittvinsås 10 propoints. 2 portioner. 300 gösfilé. 1 tsk salt. 1 krm svartpeppar, nymald Gourmet light