Tofuburrito med jordnöts- och ingefärssås
lilla matdériven
lilla matdériven
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 4 fullkornstortillas
  • 500 g fast tofu, skuren i mindre kuber
  • 1 syrligt äpple, tunt skivat
  • 1 liter tunt skivad rödkål
  • 2 morötter, tunt skivade
  • 2 dl
  • 3 msk osaltat och osötad jordnötssmör
  • 1 msk risvinvinäger
  • 2 tsk ljus soja
  • 1 ½ tsk ingefärssaft (riv
  • 1 msk färsk ingefära och pressa ur saften med hjälp av en saft- eller nötduk)
  • 1-2 tsk rårörssocker
  • 2-4 msk ljummet vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.