Många sorters biffar har det blivit här på bloggen, men inga med tofu så här kommer en variant som har en härligt saftig konsistens med en god smak från marinaden och fransk senap
Jag börjar faktiskt bli liiite småstolt över mina skills i att laga indiskt. Inte för att jag är någon sorts supervirituous, men de tre rätter jag kan laga börjar bli riktigt smarriga
Så jag testade att göra en klassisk pasta carbonara med kycklingbaconet och det blev supergott. Precis lika gott som vanliga carbonara, som är en sån god och bra vardagsrätt att göra
När det är mycket på jobbet är pastan min bästa vän, och denna med krämig (men inte för krämig sås), zucchini och kallrökt lax känns riktigt fräsch god efter en lång dag på jobbet
400 g spaghetti 4 äggulor 200 g pancetta 30 g pecorinoost, finriven 30 g parmesanost, finriven (gärna lagrad minst 16 månader) svartpeppar, nymalen salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.