Sätt ugnen på 200°C och smörj pajformen. Skala och ta bort kärnhusen på äpplena. Skär i små bitar och lägg i en avlång form (ca 25x20 cm), alternativt en rund form (26 cm)
Rensa ankskrovet från kött och skär ner annat överblivet ankkött i mindre bitar. Blanda ner majskorn, ankkött och resterna av frukten i den överblivna såsen
Igår kom Marco hem med en bit rimmat fläsk och 1/2 rödkålshuvud. Inte så värst otippat skulle väl jag säga då rödkål är Marcos bästa grönsak och sidfläsk (pancetta) är bra att ha till allt, man ska alltid ha en bit i frysen enligt Marco
Varför äta leverpastej från butiken som är full av stärkelse, socker och tillsatser - när man ganska enkelt kan göra egen pastej som är full av protein, fett och mineraler
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Det här recept ger ett härligt sätt och saftigt majsbröd, eller cornbread som det kallas i USA. Passar till lite saltare mat, som grillat eller en god stek, men kan med fördel avnjutas till en kopp te eller varför inte ett glas mjölk
När jag gör pannbiffar så brukar jag alltid köra på min mormor Annalisas recept. Hon gör alltid biffarna på bara nötfärs och har ingen lök eller ägg i biffarna heller