Det är inte så ofta som jag kokar rimmad oxbringa, men jag tycker att det är så gott. Det tar tid att laga denna klassiska rätt, men den är värd att vänta på
I stället för att göra en vanlig aioli när vi hade kalas, så gjorde jag en en avocado aioli. Du kan förbereda aiolin i förväg men vänta med att lägga i avocadon till strax innan servering för att den ska hålla färgen
Wallenbergare är husmanskost när den är som bäst. Du gör biffarna på kalvfärs och servera dem med potatismos, lingon, gröna ärtor, stekt lök och ev smält smör
Det är flera år sedan jag gjorde varm smörgåstårta. Det blir lite lyxigare än en vanlig varmsmörgås. Du kan förbereda den flera timmar innan om du vill, och sen är det bara att sätta in den i ugnen när det är dax att äta
En lättlagad gryta som föll både stora och små till smaken. Ingredienser. 1 kg kassler 1 liten purjolök 2 vitlöksklyftor 2 tsk curry 3 dl passerade tomater 3 dl grädde 2 dl mjölk 1 köttbuljongtärning 2 tsk kinesisk soya 2 tsk dragon 12- 15 syltlökar 250 g färska champinjoner 1 tsk grovmalen svartpeppar Gör så här