Smörj en 1½ liters avlång bakform med Milda Culinesse. Blanda alla torra ingredieser i en stor skål. Tillsätt fil, yoghurt, sirap och matfett och blanda samman till en lös smet
Min pappa bakar inte ofta men det här receptet är det han som hittat och provbakat. Här kommer receptet 3 dl vetemjöl1,5 dl socker1,5 dl mjölk1,5 tsk bakpulverBlanda ingredienser och häll i form med löstagbar kant
Ett riktigt gott och nyttigt morotsbröd25 g jäst5 dl fingervarmt vatten2 tsk salt2 msk matolja 2 morötter (fint rivna) 1 dl krossade linfrön2 dl havregryn2 dl grahamsmjöl9 - 10 dl vetemjöl Smula jästen och rör ut den med lite av vattnet
Receptet hittade jag på vegankocken. Till detta åt jag också ett av mina hembakade kikärtsbröd (recept finns under kategorin "recept- baka") för att höja värdet protein i måltiden
Här har ni ett recept. Heeeej. Ni slappar väl inte till er för att det är sommar och semestertider. Många tränar för att se bra ut inför strandsäsongen men tappar sen fokus för att det är semester, gott med alkohol, grillat och soliga dagar
Wraps måste ju bara vara den enklaste rätten att göra när man har bråttom. Dessutom är det lätta att ha med sig om man är på språng och innehållet kan man ju variera i oändlighet
Denna är förstås gjord på Sandbergs vis och vårat recept. Denna thailändska kycklinggryta som vi kallar C3 eller Paneng är en favorit som vi åt på en av våra favoritställen i Singapore, Thai Smile Café