julskinka/helgskinka, bacon, sidfläsk. Gör först pajdegen. Mät upp smör, mjöl och vatten. Låt stå framme en stund så smöret blir rumsvarmt så blir det lättare att få ihop till en deg
Skär knappt 1 centimeter tjocka skivor av skinkan. Bred senap på alla skivor. Lägg skivad ost på hälften av skivorna och lägg på sparrisbitarna, lämna lite utrymme runt om
Om man griljerar en skinka i oktober så heter det "helgskinka". Men det smakar ändå JUL. ) Jag läste ett tips om att blanda ströbrödet i ägg- och senapsröran, det var himla smidigt och blev bättre fördelat
För ett tag sedan köpte jag hem 2 kg helgskinka. Inte för att den började bli gammal, men den tog upp en stor plats i kylen så det var dags att göra något med den
300 g helgskinka eller julskinka i skivor. 300 g helgskinka eller julskinka i skivor. Här kommer några nya och gamla tips på vad man kan göra av överbliven julmat
480 gr jul/helgskinka, finskuren. Jag röjde i frysen och hittade vaccad julskinka i bitar som. jag hade planerat till pytt i panna - men jag var ju sugen på pasta - det är
Skala och skär potatisen i små tärningar, pressa överflödig vätska ur den tinade spenaten. Fräs potatisen i en del av smöret i en kastrull så den får lite färg
Vi hade köpt en helgskinka och skurit upp, men vi åt inte upp allt. 300 g helgskinka eller julskinka i skivor. 300 g helgskinka eller julskinka i skivor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.