150g surdegsgrund av vete. 500g ljummet vatten. 28g olivolja (2 msk). 300g durumvetemjöl. 500g vetemjöl. 20g flingsaltVäg up alla ingredienser utom saltet i bunken till en degblandare
Jag har valt att döpa inlägget till "Någon typ av surdegsciabatta" mest för att som ni ser på bilden nedan, ser styckbröden inte riktigt ut som klassiska ciabattor
surdegsciabatta med kycklingsallad med bland annat äppelbitar och tranbär i. En dag när vi strosade omkring vid Rockefeller Plaza såg jag till min förtjusning Bouchon Bakery
Jag hittade på salsan när vi skulle göra en lite lyxigare "fredagsmacka" på surdegsciabatta, vi har även ätit den tillsammans med grillad tonfisk och salsan var perfekt där också
Dessa chips är gjorda av våra surdegsciabatta som liknar baguetter i formatet. Foto. Theres Lundén. Då vi ofta bakar bröd, brukar det ibland finnas lite torra stumpar kvar
Vi väntar besök både lördag och söndag och efter lite velande hit och dit så blir det Pulled Chicken med coleslaw och surdegsciabatta och Fluffig polkagrispaj till efterrätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.