Detta är min favorit av flera skäl. Den kombinerar det bästa av två världar – choklad och glass, men den är också busenkel att göra och den kräver inga sötningsmedel, det är helt tillräckligt med sötman från chokladen
BLÅBÄRSGLASS (LCHF)4-6 pers2 ägg1 krm äkta vaniljpulber1,5 dl turkisk yoghurt1 dl vispgrädde150 g blåbärValfri mängd sötning (vi tog 1,5 msk honung)Gör så här
Gjorde varma mackor av ostplättarna med västerbottenost som var kvar. Mums kan jag bara säga. MUMS. LCHF Varma mackor1 ägg125 g keso (1/2 liten burk)0,75 msk fiberhusken nypa salt eller herbamare0,75 dl riven västerbottensostMixa allt med stavmixer och låt stå en liten stund, klicka ut i panna med smält smör
Jag vet, jag vet. Det här är ingen smalmats blogg, men egna glasspinnar är ju så himla gott. Det absolut bästa är att man kan välja vilka ingredienser man vill ha och att man undviker alla konstiga tillsatser (om man vill)
Ett supergott alternativ till en kolhydratfattig kost eller bara för att det är gott. Mamma hade fått receptet på sitt jobb och testade det ikväll… I like it
Igår bakade vi ett väldigt gott ljust bröd som vi tänker använda som rostbröd. Brödet blev dessutom väldigt snyggt och det var gott att äta bara som det var också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.