Dela på Facebook. Glassvädret har kommit, det måste vi fira. Det bästa med den här glassen är, att det inte behövs någon glassmaskin och att den måste ätas upp direkt
Jag har fått en hel del frågor på hur jag gjorde den men jag var inte riktigt nöjd med det tidigare receptet så nu var det dags att laborera lite till… o dessutom hade vi ingen lunch så det var lägligt
Låt glassen stå en liten stund i rumstemperatur innan servering så den mjuknar upp lite. Lägg dem i fryspåsar och frys in i ca 1-2 timmar (tills de är helt djupfrysta) eller över natten. Lägg frysta banan och frysta bär/frukt i en mixer eller matberedare, kör några varv tills du får en krämig glass, det tar ca 3-4 min
Jag hittade ett recept pårabarberglass och mixtrade om det till lchfjordgubbsglass. Ta sedan ut om du vill och stör kokoks på, jag hoppade det, hade inget hemma
Vad ska man då fika på. När mina kollegor tar en kaka eller frukt på rasten äter jag ingenting. Då får man den härliga chokladaromen med ett trevligt skum på toppen
Denna granola passar alltså utmärkt om man äter LCHF eller Paleo (vid LCHF får man ev. Sätt ugnen på 175 grader. Bred ut granolan på en plåt klädd med bakplåtspapper och grädda i ugnen i 20 minuter. Du kanske gillarSupermusli fri från gluten och raffinerat sockerMugcake på naturligt visChiapudding med granatäpple och mandelspånBananplättarGrön smoothie för en grön start på dagen 1 dl mandel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.