Citronmoussetårta på lakritsbotten
Kristins
Kristins
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Botten
  • 125 g sötmandel
  • ½ dl strösocker
  • 1 ½ dl vetemjöl
  • 1 msk lakritsgranulat eller 2 msk lakritspulver
  • 75 g smör, rumsvarmt
  • 2 citroner, finrivet skal
  • 1 dl citronsaft, nypressad
  • 3 ägg 2 dl strösocker
  • 100 g smör
  • 4 gelatinblad 3 dl vispgrädde
  • 2 dl florsocker
  • 3 äggulor 1 citron, finrivet skal & saft
  • 2 dl gräddfil
  • 2 gelatinblad 1 dl strösocker
  • 1 dl vatten
  • 1 citron, finrivet skal & 1 tsk saft

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.