Hacka äggen, tärna äpplet blanda med finhackad lök, curry och gräddfil. Låt tonfisken rinna av. Blanda med majs, skalade och hackade tomater och kryddkrasse
Låt spadet från fruktsalladen rinna av i god tid och hacka sedan frukten. Hacka 500 g av skinkan. Vispa grädden och tillsätt crème fraiche och majonnäs
Mosa tonfisken och strimla purjolöken. Tllsätt majonnäs, crème fraiche, dill, salt och peppar. Rör om ordentligt, bred ut på polarbröd eller annat bröd och varva gärna med makrillfyllningen som jag lämnat recept på också
Dottern har varit utflugen och jag var rastlös. Tvättkorgen äntligen tom så vad skulle man hitta på. Jo jag bestämde mig för att baka lite eftersom jag tog den sista limpskivan i morse
Eftersom det inte finns så mycket spännande att blogga om nu när jag är sjuk tänkte jag passa på att dela med mig av receptet till den goda smörgåstårtan mamma jämt har gjort