Rulla ihop tätt och fäst med en tandpetare. Smaksätt med basilika, salt och peppar. Koka pastan mjuk men spänstig, ”al dente”, i rikligt med saltat vatten
Jag ryser fortfarande lite när jag tänker på hur stort detta var - och är, det var och förblir en ära att ha fått lov att medverka på denna fantastiska matsajt
Krispigt pajskal med härligt doftande kantarellfyllning, med andra ord helt oemotståndlig. Jag tog också upp ett litet paket rökt skinka från frysen, och i kylen hade jag brysselkål som behövde lite sällskap, liksom osten vi köpte under skördefesten ”Ölands-osten med smak av calvados” helt otroligt god, men nu börjar den gå på sista versen som påläggsost
Börja medkantarellfyllningen, hacka kantarellerna och blanda med osten. Härlig plattfisk fylld med skogens gula guld och serverad med en underbart krämig vitvinssås, det kan inte bli mycket bättre än så
Efter lite brainstorming i affären kom vi fram till att fläskfilén som Håkan köpt med hem från jobbet nog skulle göra sej fint att lägga en kantarellfyllning i
Fyll botten medkantarellfyllningen. Igår kom vi hem lite sent från landet, med oss hade vi en hink med kantareller Micke tog hand om tvätten medan jag fixade i köket…
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Fyll botten medkantarellfyllningen. Igår kom vi hem lite sent från landet, med oss hade vi en hink med kantareller Micke tog hand om tvätten medan jag fixade i köket…
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Fyll botten medkantarellfyllningen. I fredags avgjordes Lantmännens tävling nordiska smaker och jag blev meddelad per mail att mitt bidrag var en av vinnarna
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Ica anordnar en grill-tävling för bloggare som jag är med i. Bred på kantarellfyllningen. Det kändes självklart att tacka ja till den utmaningen med tanke på att vi grillar mest varje dag under sommaren och lite då och då övriga tiden på året
Stek ruladerna med skarven neråt i en riktigt varm panna med smör. Kavla ut köttet något på en stor plastskärbräda och lägg 50 g ost, örter och lite honung på varje
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.